Modele de unghii cu benzi

Benzile décoratif se pot Gasi sub forma de dungi, cu ajutorul carora se poate face un modèle nantais simplu sau colorat sau o manichiura marinareasca, lipind benzile la distanta Egala, iar mai apoi desenand o barcuta sau o fundita pentru un aspect mai haios. Se pot face si MODELE geometrice PE o baza Alba, lipind fasiile sub forma unui dreptunghi sau Patrat. Dans Patrat, se va folosi o culoare stralucitoare, éventuellement cu parcule de sclipici dans EA. un Alt modèle géométrique ar fi realizat prin Aplicarea verticala a benzilor peste o nuanta de Oja. In locurile goale completati cu o culoare neutral, realizand un efect de gratii, peste care puteti Adauga chiar si sclipici sau Flori uscate. De asemenea se pot realiza triunghiuri Aurii sau Alb mat la baza unghiei cu Benzi décoratif Unghii, iar restul unghiei sa fie intr-o nunata inchisa de Oja. O idee inovatoare pentru decorarea unghiilor naturel sau cu gel este reprezenta de Benzi décoratif Unghii. Acestea se gasesc de cumparat in crochetmodèles de specialitate sau pe site-urile cu produse cosmetice si de manichiura, gasinduse la preturi diferite. Se livreaza carusel Cu 12 compartimente cu doua marimi, Aurii si argintii. Este Extreme de usor sa realizati o manichiura cu ajutorul acestor Benzi décoratif Unghii.

Mai intai, pregatiti unghiile ca inainte e orice manichiura si adaugati baza Favorita. Apoi, aplicati Oja Dorita PE toata unghia intr-un strat sau doua in fucntie de consistenta ojei si de culoare. Dupa uscarea ojei, adaugati Banda decorativa dupa bunul plac pentru a realiza modelul Dorit si lipiti-o bine pentru a nu se misca. Urmeaza sa aplicati urmatorul Strat de Oja in nuanta Dorita, lasati-o sa se usuce si dezlipiti-o. Corectati micile greseli cu o péninsule in nuanta ojei, apoi finalizati aplicand un Strat de lac INCOLOR pentru un aspect Cat mai ingriit si placut. 5. Gata! Ai obtinut o manichiura de caviar Perfecta! IAR manichiura cu bandă, Unul din trendurile actuale, este PE Cât de interesantă şi versatilă, PE Atât de uşor de realizat. Ai nevoie de bandă pentru Unghii pe care o poţi cumpăra DIN crochetmodèles de cosmetice. Poţi, de asemenea, să foloseşti o bandă adezivă obişnuită, pe care să o Tai în fâşii mai subţiri sau mai groase, în funcţie de preferinţe. Carusel cu strasuri metalice de Unghii Care se folosesc atat la manichiura cu gel UV, cat si la manichiurile cu acryl.

Cu ajutorul Lor VEI obtine o manichiura deosebita si extravaganta. Paietele multicolore si de diferite dimensiuni sunt ideale pentru a obtine manichiuri in Trend. Fiind confisquer DIN materiale Premium, paietele nu-si schimba Culoarea en gel. 1. Aplică PE Unghii o bază de culoare, în nuanţa pe care o doreşti. 2. După ce stratul de ojă s-a uscat, lipeşte PE Unghii, în modelul pe care îl doreşti, benzile adezive subţiri. Presează bine, pentru ca Banda să se lipească Strâns de unghie şi să nu rămână goluri de AER. Lasă capetele benzilor mai Lungi, pentru a le putea desprinde la finale. 3. Aplică următorul Strat de ojă colorată PE toată unghia, peste Benzi, având grijă ca Oja să nu intre Sub bandă. 4.

Când stratul de ojă este aproape uscat (Dar nu complet uscat), îndepărtează Cu grijă fiecare bandă. O altă variantă este manichiura cu bandă decorativă. În acest caz, Banda adezivă colorată va face parte din manichiură şi nu o VEI îndepărta. Aplică Banda peste Lacul de Unghii colorat, apoi foloseşte un lac INCOLOR sau un finition pentru finisare. Ideile sunt nenumarate, iar benzile sunt la fel de multe, Astfel ca puteti opta pentru orice fel de manichiura doriti. In cazul in care nu aveti timp dumneavoastra de aceasta operatiune, mergeti la un salon, deoarece aceste MODELE se pot realiza si PE unghia cu gel sau cu Oja semipermanenta deoarece dureaza mai mult. Diferenta o face faptul ca nu se mai Luca cu OJe, ci cu geluri colorate, la final modelul fiind fixat cu un strat INCOLOR de gel pentru finisare.