Modele biblioteci

Comoda TV Limbo Modella 120 x 30 x 90 cm, Alb/NUC comoda TV Alb cu NUC, Cu spatii de depozitare si doua masute de cafea incluse. Pentru a economisi spatiul, masutele sunt asezate Sub comoda TV si se Scot la nevoie. Combinatia de Culori se potriveste cu orice canapea sau coltar extensibil DIN livingul Tau. Moderna si functionala. Produsul […] Set comoda TV si Corp cu rafturi Martin Decoreaza-TI sufrageria cu cel mai Modern Set comoda TV si Corp cu rafturi Martin! MODELA ITI ofera solutii décoratif ieftine si de efect, ca tu sa te bucuri de un cadru de vis. créer spécial pentru sufragerie sau dortoirs, aceste Piese de Mélis sunt accesoriile pentru o […] Matériel: PAL melaminatDimensiuni: L 170, 5. H 170, 5. A 41, 5 cm Biblioteca Teo Biblioteca Teo, de Culoarea Alb, in Linii simple, pentru carti si obiecte décoratif, poate fi foarte Utila intr-un living sau à Camera Copilului. O Poti amplasa in proximitatea unei canapele micrologicielle extensible sau a unui coltar cu Design sofisticat pentru a obtine rezultate wow in amenajare. Datorita dimensiunilor vente, produsul se incadreaza si dans […] Biblioteca mai spatiul disponibil in Casa ta merita sa fie folosit in mod optim, Cu Piese de Mélis de calitate achizitionate DIN magazinul nostru en ligne! Coltul unei incaperi poate fi optimizat in scurt timp, daca Alegi sa achizitionezi Biblioteca mai, Cu aspect Practic si Modern.

Produsul se Adapteaza Perfect spatiilor MICI, Asadar Poti utiliza la […] Sufragerie Pera Vitrin/Sideboard: g/w 110 – y/h 170 – d/d 47/konsol/console: g/w 190 – y/h 85 – d/d 45/TV ünitesi/Wall Unit: g/w 120 – y/h 165 – d/d 45/Masa/table: g/w 190 – y/h 77 – d/d 90 matériau avant : MDF, stejar. Material Corp: PAL, stejar. Dimensiuni: L 335. H 204. A 54 cm. Masa PC Juliet, Alb-NUC-ATU-ul unui Living sofisticat Decoreaza-TI caméra de zi cu o Masa PC Juliet, si redefineste-TI spatiul de lucru. Fie ca ai un ordinateur portable sau un calculatrice clasic, Cu acest birou ai parte de un Loc spécial pentru tine. Masa ampla Formata din lemn Alb vopsit si lemn Natur este ideala in livinguri.

Cu o […] Biblioteca design moderne, se poate utiliza pentru Living, caméra Copilului sau birou. Se poate Integra usor intr-un décor moderne, STIL industriel sau vintage. Confisata DIN PAL de 18 mm de culoare stejar cu Negru, sont au total 8 rafturi, dintre Care 2 se inchid cu o USA. Picioarele sunt metalice. Produsul se livreaza prin curier insotit de […] Biblioteca Enrikos transforma-TI Casa intr-o définitie a elegantei atemporale cu Biblioteca Enrikos, practica si Moderna! Confisata DIN PAL rezistent si spécial tratata impotriva factorilor de uzura, acest obiect de Mélis Living reprezinta Elementul idéal pentru infrumusetarea locuintei Tale. Biblioteca ofera functionalitate Optima, fiind compartimentata Perfect pentru organizarea cartilor si a obiectelor décoratif. O Poti pozitiona […] Biblioteca cu Design ultramoderne realizata DIN PAL de culoare Alb cu prelucrare Natur. Produsul se livreaza neasamblat, Impreuna cu schita si accesorii pentru montaj. Asamblarea se face de catre client. Curatare cu o Carpa Alba moale si produse de curatenie neabrazive. Dimensiuni: L 120, l 35, h 180 cm dimensiuni: L 318 (min. 298).

H 196. A 41 (33, 8) cm. comoda Dome TV indiferent PE ce Stai, PE canapea sau coltar, acum vizionatul serialului preferat a devenit o placere, cu aceasta comoda TV. DULAP multi Alb 1420x530x310 mm un DULAP cu dimensiuni reduse Care ITI poate fi foarte util. Bine compartimentat, Cu 1 USA, dulapul sont 6 polis, precum si un Sertar, ca sa iti Poti ASEZA intr-un spatiu MIC Cat mai multe lucruri.